Kassa's voor horeca

UnTill®

                         

Kassa op maat.
unTill® Ordering Software zet de norm voor gebruikersvriendelijke bestelsystemen voor zowel bar, restaurant, catering als recreatie.
unTill® onderscheidt zich in vele opzichten van de concurrentie. De sublieme afwikkeling van afwijkende bestellingen en intelligente printeraansturing is onder andere wat u direct zal opvallen. 

De basis van unTill® wordt gevormd door een grafisch tafelplan. Via tafelkleuren die afhankelijk van hun status veranderen, is de situatie in het restaurant direct zichtbaar. Eenvoudig opsplitsen en verplaatsen van tafels is zodoende vanzelfsprekend.

Rust en design.
unTill® kenmerkt zich door rustige overzichtelijke schermen en duidelijke design iconen. Het gebruik is vanzelfsprekend, instructie voor basishandelingen is hierdoor overbodig. Hierbij worden meerdere talen door elkaar ondersteund. Iedere unTill® installatie wordt op maat gemaakt. Met unTill® begeeft u zich werkelijk in uw eigen zaak! U bepaalt welke informatie wordt weergegeven.

Functionaliteit.
unTill® heeft bewezen geschikt te zijn voor alle branches binnen de horeca met zijn specifieke wensen. De vraag is niet óf unTill® uw functionele eis aan kan, maar hóe deze is opgelost! unTill® wordt continu ontwikkeld en aangepast aan de eisen van de hedendaagse horecaondernemer.

De kassa en het beheerprogramma vormen een geïntegreerd geheel binnen unTill®. U beschikt zodoende “real time” over gespecificeerde gegevens. U maakt zelf selecties per tijdseenheid, werknemer, categorie, artikel  of combinaties hiervan. Voorts beschikt unTill® over rapportages welke door het bedrijfsschap horeca worden gehanteerd. De informatie kan worden weergegeven op scherm, worden afgedrukt op slipprinters of A4 printers. Exporteren naar een bestand of spreadsheet of mail behoort eveneens tot de mogelijkheden. Uniek binnen unTill® is het achteraf “tracen”  van alle kelnerhandelingen voor een optimale controle. Het dagelijks uitdraaien van een rapport is dus verleden tijd. UnTill maakt voor u een dagafsluiting en u kunt rapporten op elk gewenst tijdstip opvragen.

Tijdsregistratie. 
Binnen unTill® wordt tijdsregistratie voor verschillende doeleinden gebruikt. Natuurlijk wilt u graag de gewerkte uren van uw personeel inzichtelijk maken, maar ook bijvoorbeeld het tijdsstip van de laatst geopende tafel of de laatste bestelling.

Reservering.
UnTill beschikt over een volledige reservatie-module.

Tafels verschuiven of koppelen?
Vanavond een andere tafelindeling omdat er een groep van 20 personen komt? Uiteraard moet dit voor uw medewerkers ook zichtbaar zijn op de kassa. Binnen unTill bent u volledig vrij in het koppelen en verschuiven van tafels, binnen enkele seconden!
 

UnTill light®

 

Apostill® 

Apostill® software kenmerkt zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid. Door een eenvoudige menufunctionaliteit en gebruikmakend van vanzelfsprekende buttons zal de eindgebruiker snel leren omgaan met de Apostill®. Neem bijvoorbeeld het splitsen van een rekening. Zonder omwegen en met een enkele handeling splitst u de rekening zoals de klant het vraagt. 

Door een compact en stijlvol design neemt Apostill® weinig ruimte in beslag en kan wanneer u dat wenst aan de muur worden opgehangen. Apostill® bevat een groot touchscreen waardoor de gebruiker ook bij een groot artikelassortiment het overzicht zal behouden. Naar gelang de werksituatie kan het touchscreen in verschillende hoeken gekanteld worden. 

Apostill® werkt in een enkelvoudige kassa opstelling, maar met hetzelfde gemak worden meerdere systemen aan elkaar gekoppeld. Alle gegevens zijn gelijk in alle systemen, bij een eventuele storing kan ten allen tijde verder gewerkt worden met de overige kassa's. Alle data blijft gesynchroniseerd waardoor verlies van deze onmogelijk is. Voor de veeleisende ondernemer is Apostill® uit te breiden met één of meerdere handhelds. Deze handhelds beschikken over dezelfde menufunctionaliteiten als Apostill®

Apostill® is vanuit vraag in de markt ontstaan, nergens ter wereld is er een product die de volgende eigenschappen binnen één product in huis heeft:

  • Zeer eenvoudig te programmeren
  • Overzichtelijke rapportages
  • Eenvoudig in gebruik
  • Heel betaalbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hoge menufunctionaliteit
  • Overzichtelijke bar- en keukenbonnen
  • Uitgebreide afrekenfunctie
  • Stabiele hardware met een uniek design
  • Eenvoudig inloggen van afstand of over het netwerk

Samengevat is Apostill® een betaalbare kassa oplossing die touchscreen werkt en waarbij u geen grote investeringen hoeft te doen indien u gebruik wilt maken van handhelds.Apostill® bundelt top software en top hardware tegen de beste prijs in de markt.