File sharing

Online bestanden uitwisselen

Bent U het ook beu om steeds files van bedrijf naar huis of collega's te mailen, waarna U niet meer weet wel ik meest recente bestand is?
 

Stop de frustratie, wij hebben de oplossing voor U.

Onze filesharing oplossing doet zelfs veel meer dan de naam doet vermoeden. Naast het delen van bestanden met collega's en anderen, zorgt het systeem ervoor dat U bestanden overal en altijd bereikbaar zijn. U heeft op al U devices (PC, MAC, Ipad, Iphone, Android, Tablet) altijd de laatste versie van Uw bestanden. Vanaf dat U een bestand wijzigt, wordt deze op alle toestellen aangepast.

Er zit ook een anti diefstal functie in, zodat U gegevens ook beveiligd zijn wanneer bv Uw laptop gestolen wordt, verwijderd U met 1 druk op de knop alle bestanden van dit toestel, zodat niemand Uw gevoelige info in handen kan krijgen.

Deze oplossing is ook in 1 keer een backup, vermits U bestanden elke dag automatisch gebackupt worden. Zelfs nadat U bestanden verwijderd uit de prullenbak, zijn deze nog steeds terug te halen vanuit de online vuilbak, dus geen problemen meer na het per ongeluk verwijderen van belangrijke bestanden. Van elke wijzig van een bestand worden ook nog versies bijgehouden dus ook een delete van een bepaald gedeelte in bv een word document kan zeer makkelijk hersteld worden.

Alle zorgen voor U weggenomen + een verzekering van je belangrijke data, foto's, ... dit alles kan voor slechts € 7,95 / maand.