Development

Websites, applicaties en databases

Seven Way Media is een creatief en dynamisch partner-bedrijf dat zich richt op de nieuwe media. Hiermee bedoelen ze dan in de eerste plaats alle digitale mediakanalen. Mobiel, sociaal, desktop, signage… Maar het gaat veel verder dan dat. Ze overstijgen het algemeen gekende website concept en bieden u een compleet pakket dat in de eerste plaats uw huidige en vertrouwde media omvat maar vooral uw bedrijf op de kaart zet in de vorm van de laatste ontwikkelingen in het digitale media landschap.
 

Innovation is key!

Seven Way Media en My Automation zijn steeds op zoek naar dat nieuwe, wat uw bedrijf of organisatie een oplossing kan bieden voor gekende en minder gekende issues. Samen ontwikkelen we applicaties voor alle mogelijke doelen voor desktop, touch en mobiele toestellen. Zowel intern, om bijvoorbeeld uw bedrijf te automatiseren, als extern, voor meer exposure of als verkoopstool of klantenbinding.
 

Content is key!

Wij bieden u een krachtige CMS-oplossing dat we d.m.v. verschillende tools perfect op uw maat kunnen uitwerken. U kan dus AL uw ontwikkelingen, systemen en websites beheren op één plaats. Dit state-of-the-art CMS is van eigen makelij en is gebouwd als een centraal systeem. Hierdoor geniet iedereen van de laatste versie en zijn alle (beveiligings)updates van toepassing op elke account in het systeem. In tegenstelling met alle andere systemen werkt u bij Seven Way Media dus steeds met de laaste versie... Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreide voorstelling.
 

Location is key!

Het CMS van Seven Way Media is ook voor mobiele toestellen ontwikkeld en dus actief op tablet en smartphone!
U kan dus steeds al uw online zaken beheren, waar u ook bent...
 

www.sevenwaymedia.com